Når julen er lige rundt om hjørnet, skal en tusind arrangementer og projekter stables på benene. Heriblandt den årlige firma julefrokost. Først og fremmest skal man finde et passende lokale, der hverken er for dyrt eller for fancy til, at kollegaerne tør slå sig løs, men på samme tid ønsker man også at signalere, at man selvfølgelig ikke er billig og dermed prioriterer firmaets fællesskab og de gode forhold bland kollegaerne. Derefter er det vigtig at servere et passende måltid, der enten er klassisk julefrokost eller noget helt nyt, smart og minimalistisk. Lige meget hvad, så skal denne mad komme et sted fra, og i med hele firmaet forhåbentlig tropper op i deres bedste julefrokost humør. Dette kræver gerne en god bunke kød, hvilke, for at spare penge, passende kunne købes i store partier hos en kød engroshandel. Derefter kommer det, der i virkeligheden er det sværeste, nemlig at finde nogle passende selskabslege, der hverken er grænseoverskridende eller stoledans. Det ender i virkeligheden altid ud en form for gæt og grimasser, hvor firmaet deles ind i to, enten de super engageret eller dem der for akavet til at deltage.
Julefrokost menu fra kød engroshandel
Når man skal sammensætte den perfekte menu til en firma julefrokost skal meget tages i betragtning. Ønsker man at minimalistisk alternativ til den ellers tunge julefrokost, såsom tapas med en masse små lækre retter, der ikke vil gøre kvinderne i stramme sorte kjoler oppustede, eller foretrækker man den klassiske julefrokost menu med både flæskesteg og frikadeller. Kød skal der til uanset, og som før nævnt vil det kunne gøres billigere ved hjælp af kød engroshandel. Der skal i hvert fald være mad nok, og på trods af, at man hvert år beklager sig over, at der er et overflåd af mad, så ville det være pinligt, hvis fadene pludselig var tomme. Meningen er jo i virkeligheden, at julefrokostens gæster skal gå fra bordet ubehageligt mætte. Dette er netop grunden til at lettere retter efterhånden er oftere og oftere serveret til julefrokost. Hvis man oven i købet vælger at skifte øl og snaps ud med rosé vin og drinks med lang stilk, vil man hurtigt få en utraditionel, men samtidig meget populær form for julefrokost.
Andre muligheder med kød engroshandel
Men det er jo i virkeligheden ikke kun i juletiden, man har behov for at få fat i uanede mængder kød til billige penge, især ikke hvis man i forvejen er ansvarlig for et større firma. Det kan også være praktisk, hvis arbejdspladsen har en kantine. I virkeligheden tiltrækker en kantine med lækker mad, langt flere medarbejdere end man ellers skulle tro. Hvis muligheden stod mellem to arbejdspladser med de ellers samme vilkår, vil en god kantine altid udgøre udfaldet. Det er også kantinen og dennes indhold, man gerne praler med overfor sine venner og familiemedlemmer, når man har fået sig et nyt job.